Aktivitetslalender

Kære Tollundmænd


Stille og roligt, bliver det mere og mere lyst for hver dag der går. Det betyder at nogle af Tollundmændene begynder at blive urolige, lige som gamle travheste står de og skraber utålmodigt i “boxen”. Der er begyndt at komme henvendelser til tovholderne, om der snart kommer noget fra herreklubben, og ja det gør der, det kommer nemlig her.

Vi har forsøgt at strikke en ny sæson sammen. Den er meget lig med det vi plejer, det fungerer jo, så hvorfor lave alt for meget om. Det største problem, vi har vedrørende planlægning, er datoer, vi forsøger at tage hensyn til klubturneringer, klubmesterskaber, kvalifikationsgolf, andre klubber i klubben, konfirmationer, helligdage, og kongens fødselsdag, det er bare så svært at tage højde for alt. Men vi lavet en plan, (skidegodt tovholdere).

Vistarter udtorsdag d. 4/4 vi holder fast i tee-offkl. 16:30 Skulle banen, ikke være sommer åbnet her, kan vi gå en trænings runde som så ikke tæller med. Det bliver til 12 runder + afslutning i 1. halvår. Der bliver 3 aftener hvor vi spiller 18 huller, med mulighed for lidt mad bagefter.

Vi har 1. udebanetur allerede lørdag d. 27/4 det er en “kør selv”, det bliver en bane i nærområdet.

Vi forsøger at afvikle kønnenes kamp fredag d. 3/5 kl. 16:00

Sommercup er i år, flyttet fra august til juni, det bliver lørdag d. 29/6 fra tidlig morgen til slut, midt på eftermiddagen.

Opstart 2. halvår torsdag d. 8/8 det giver 9 runder + afslutning.

Vi forsøger endnu engang med en udebane/bustur lørdag d. 31/8

VIGTIGT! Noter/reserver derford. 27/4, d. 3/5, d. 29/6 og d. 31/8Der vil blive tilmelding til disse arrangementer i 14 dage, er der ikke tilslutning nok, bliver arrangementet aflyst, vi orker ikke at tigge og bede folk om at tilmelde sig. Derfor en opfordring, meld jer på så snart det bliver slået op, det smitter altid, når der er storinteresse.

Her er et link til herreklub kalender 2024, alt med grønt er herreklub, rødt er golfklubbens turneringer:

kalender-2024 tollundmændene.pdf skriv den ud i farver

Vi har ingen kontingent stigning i år, du kan være med hele året for 450 kr. Det svarer til 21 kr. pr. gang. + du spiser gratis til 2 gange afslutning. Vi er langt den billigste klub, i forhold til de andre klubber i klubben.

Hvis du vil være medlem af herreklubben Tollundmændene i sæson 2024

skal du indbetale 450,00 kr. Tilmobil paynr.3053 3608eller konto nr.2380-7558 390 136

BETALING SENEST FREDAG d.8.MARTS,har vi ikke modtaget din indbetaling her, betragtes det som en udmeldelse.

Husk hvis nogen “nye” spørger om de kan blive medlem af Tollundmændene, så sig de skal tilmelde sig den turnering som hedder,VENTELISTE TIL MEDLEMSSKAB AF TOLLUNDMÆNDENE, turneringenligger under januar måned 2024.

Med håbet om en fantastisk sæson2024


Herreklubbenstovholdere :

PrebenVisgaard, Jens Møller, Kurt Høeg, Claus Folden, Kent Fjeldrad, Martin Hansen