Tollundmændene


 

HERREKLUBBEN -TOLLUNDMÆNDENE 
I TOLLUNDGAARD GOLFKLUB
2024

                                                                          

Vi er en flok mænd, der hver torsdag, sidst på eftermiddagen, mødes for at dyrke vores fælles interesse, nemlig golfspillet. Det primære er golfspillet. Men vores formål, er samtidig, at kombinere, ”vores” sport, med social, og kammeratlig fællesskab, både før, under og efter runden, samt at øge den enkeltes kendskab til golfens regler og etikette. Endvidere at skabe et forum, hvor nye golfere, der har opnået handicap index 36 og derunder - kan komme videre, under kvalificerede forhold, og spille en ugentlig, tællende/regulerende match.

 

Dette kunne være et citat skrevet til golf spillet:

Succes, er evnen til at gå fra den ene fiasko, til den anden, uden at miste sin entusiasme. (citat)


 

 1. Betingelser for medlemskab
 2. Indmeldelse for ”gamle” medlemmer
 3. Betaling af kontingent.
 4. Indmeldelse nye medlemmer
 5. Deltag som gæstespiller.
 6. Hvad får du for dit kontingent.
 7. Hvordan foregår det hele? Tid/sted
 8. Turneringer.
 9. Nærmest flaget
 10. Vi skal værne om det sociale.
 11. Handicap regulering
 12. Er det muligt at spille på et andet tidspunkt.
 13. Efter golfrunden
 14. Tovholdere og kontakt personer

                                                                                                                

 

1. Betingelser for medlemskab:

Du er aktivt medlem af TOLLUNDGAARD GOLFKLUB

Du er en mand, og fyldt minimum 18 år.

Dit golf handicap, må ved indmeldelse, max være 36

Du har læst herreklubbens regelsæt, og indvilger i at følge vores regler og etikette.

Årets gældende kontingent til herreklubben, skal være betalt.

Bemærk! Alt kontingent går tilbage til medlemmerne, i form af præmier, og tilskud til arrangementer. Vi opbygger ikke en pengetank. Men forbeholder os ret, til at have en fornuftig kasse beholdning, til div. uforudsete udgifter.

BEMÆRK! Herreklubbens maximale antal medlemmer er = 72

2. INDMELDELSE: (”gamle” medlemmer)

De som var medlem, af Tollundmændene, ved foregåendes sæson afslutning, vil stadig være registreret, og have 1. ret til medlemskab i den nye sæson.
For at bevare dit medlemskab skal du have betalt dit kontingent, til tiden.

Hvis dit handicap kommer over 36, kan du stadig forblive medlem. Men du skal du spille fra max handicap 36

3. BETALING AF KONTINGENT:

Du vil i februar måned, modtage mail, med oplysning, om årets kontingent, sidste betalings dato, og konto nr./mobil Pay nr.              
Husk at oplyse dit DGU-medlems nr. på indbetalingen. Når din indbetaling er modtaget, vil du som ”kvittering” blive tilføjet turneringen = MEDLEMSKAB AF TOLLUNDMÆNDENE

Hvis vi ikke har modtaget din indbetaling, dagen efter sidste indbetalings dato. Betragtes det som en udmelding, og du slettes som medlem. Vil du senere være medlem i klubben igen, skal du tilmelde dig på vores venteliste til herreklubben.


4. INDMELDELSE: (nye medlemmer)

Hvis du ønsker at blive medlem af herreklubben, skal du tilmelde dig vores venteliste. Du logger ind på Golfbox, --– > under klubturneringer i januar, her finder du en turnering som hedder, ”VENTELISTE TIL MEDLEMSKAB AF TOLLUNDMÆNDENE > her tilmelder du dig, på samme måde, som til en normal turnering.
Når Herreklubben har en plads ledig, vil du automatisk blive kontaktet, og få tilbudt medlemskab, + div oplysninger om betaling mm.

Bemærk, som venteliste medlem, kan du blive tilbudt at deltage, på nogle af herreklubbens arrangementer, dog med fuld egen betaling.

5. DELTAG SOM GÆSTESPILLER

Der er mulighed for at deltage, som gæstespiller, om torsdagen, hvis der er mindre end 56 tilmeldte, den pågældende spilledag.( Medlemmer har altid 1. prioritet.)

Du må ikke tilmelde dig turneringen på golfbox, send i stedet SMS- til 3053 3608 og skriv gæst + dit DGU nr. SMS sendes senest kl. 13.30 på spille dagen.

Hvis der er en ledig plads, bliver du manuelt, tilføjet startlisten, og senest kl. 15:30 på dagen, du vil modtage en startliste, med starttid og starthul.

Du printer selv dit scorekort ud, og betaler 30 kr. til aftenens tovholder, inden start. Du spiller således med om aftenens præmier, og vil blive handicap reguleret.


6. Hvad får man for sit kontingent

Du får 1. ret til at deltage i herreklubbens torsdags matcher, ca. 20-24 gange årligt.

Hver turnerings aften er der præmier til de 3 bedste score

Du får adgang til deltagelse i forårsafslutning, med golf og spisning, maden er normalt gratis.

Du får adgang til deltagelse i efterårsafslutning, med golf og spisning, maden er normalt gratis.

Hvis du laver HOLE IN ONE på en match aften, får du udbetalt 300,00 kr. kontant.

Du har ret til at deltage på herreklubbens UDEBANE-ture, normalt 2 om året.

Du kan vinde et kontingent frit år, til herreklubben.

Der forsøges løbende med nye konkurrencer, og turneringer, hvor du som medlem, altid har 1. prioritet til deltagelse.

7. Hvordan foregår det hele? Tid/sted:

Torsdage mødetid ca. kl. 16.15 Spille datoer: turneringerne oprettes løbende på golfbox Tilmelding, til matcherne, foregår på golfbox,

Turnering = TOLLUNDMÆNDENES TORSDAGSMATCH.

Seneste tilmeldingsfrist på golfbox, er på spilledagen kl. 12.00. Du vil herefter senest kl. 15:30 modtage mail fra golfbox, med startliste, start hul og start tid.

Du skal komme i så god tid, at du selv kan nå at printe dit scorekort ud.
Alle deltagere skal stå klar på deres teesteder senest kl. 16:30, du skal regne med minimum 10 minutter for at nå ud på hullerne som ligger længst væk.

 

8. TURNERINGER

Vi spiller 2 løbende turneringsrunder, en i forsommeren, og efter en pause i juli måned, en ny runde i sensommeren. Begge turneringer, afsluttes, med fælles samvær, spisning, og præmie overrækkelse. Der er præmie til 1-2-3 pladsen, samt overrækkelse af, Tollundmændenes vandrepokal.  Der er normalt, præmier, til vinderne af diverse andre indlagte konkurrencer, som f.eks. nærmest flaget mm.

Vi spiller samtidig, om en, samlet vinder, over hele sæsonen.  
Præmien er et gratis medlemskab, af Tollundmændene i næste sæson

Vi spiller normalt, hullerne 1-9 stableford med fuldt handicap. Bag 9, 18 hullers runder og andre spilformer, kan forekomme, dette vil fremgå, ved tilmeldingen, på GOLFBOX.

Der spilles i gennemsnit 10 runder forår/sommer + 10 runder sommer/efterår, nogle af de dårligste runder sorteres fra. Således har du mulighed for at udeblive x? antal gange, og stadig have en chance i turneringen. Ved point lighed, er det laveste handicap som vinder, er handicappet også ens, afgøres det ved lodtrækning.

I konkurrencen, om årets Tollundmand, er det højeste samlede stableford point, ud af alle årets resultater. Ved point lighed, trækkes der lod.

Hver spilleaften, vil der som minimum være præmie til 1. og 2. og 3 pladsen. En god flaske vin. Special øl. Golfbolde mm. Hvis vinderen ikke er til stede, ved præmieuddelingen, går præmien til nr. 2 osv.  Ved point lighed på dagens runde, er det laveste handicap som er vinder, er der stadig lighed, er der lodtrækning

 

9. NÆRMEST FLAGET

NÆRMEST FLAGET PÅ HUL 6 = Par 3 hul

I alle runderne er der en nærmest flaget konkurrence, på hul 6, efter nedenstående regler.

 For at vinde en præmie, skal dit 1. slag fra teested, være på green, hvis dit slag/bold ligger inden for 1 flaglængde, fra hullet. Der måles fra nærmeste hulkant. Hvis dette skulle lykkes for dig, skal din makker/markør, skrive et stort og tydeligt F1 med cirkel omkring, på dit scorekort. Du vil modtage præmien, efter spillet. Er du ikke tilstede ved præmie uddelingen, tilfalder præmien klubkassen.

 

10. VI SKAL VÆRNE OM DET SOCIALE

Vi opfordrer til, at man så vidt mulig, bliver, og deltager i det sociale, indtil alle er kommet ind, og aftenens vindere er fundet, og præmier uddelt. For at ingen skal føle sig udenfor, og som god etikette, ser vi gerne, man sidder sammen med dem, man har gået i samme bold med. Dette er dog ikke altid muligt, på grund af ulige borde/stole pladser.

 

11. HANDICAP REGULERING

HUSK: Det er dit eget ansvar, at sikre dig dit scorekort er afleveret efter runden, og dit handicap er ajour, når du går på banen.

Alle runder er tællende, du vil blive handicap reguleret, (både op og ned) hver gang du har deltaget. Reguleringen vil normalt ske fredag morgen. Du må aldrig selv indtaste disse scorer.


12. ER DET MULIGT, AT SPILLE PÅ ET ANDET TIDSPUNKT

Der er, mulighed for, at gå runden, på et andet tidspunkt, på spilledagen. Dette kræver dog, at din markør også er medlem af Tollundmændene. Hvis denne mulighed benyttes, må i ikke tilmelde jer på golfbox. Send i stedet sms til 30533608, og oplys runde tidspunkt, og medlems numre. Score kort afleveres, underskrevet i receptionen. Bemærk, ved denne form, tæller resultatet kun til den løbende konkurrence. Et godt resultat i f.eks. nærmest flaget, gælder ikke. Hole in One, ”forsikringen” gælder heller ikke.

Vi opfordrer til, i videst mulig omfang, at deltage i fællesskabet, og kun benytte jer af denne mulighed, i nødstilfælde.


13. EFTER GOLFRUNDEN:

Der kan, efter golfrunden, være afklaring af regel spørgsmål. Afvikling af små konkurrencer. Information om kommende arrangementer. Indslag af medlemmer er også velkomne.

Alt dette vil foregå umiddelbart før/under præmie uddelingen.

 

14. TOVHOLDERE OG KONTAKT PERSONER.

 

 


Håber vi ses til mange spændende og hyggelige golfrunder.


Med golfhilsen fra herreklubbens tovholdere

Er du i tvivl, omkring medlemskab, og betaling,

kontakt på mail: mhbedstefar@live.dk

Eller send SMS på 3053 3608, og jeg ringer dig op.
Martin Hansen

                                                                     

Claus Folden

Preben Visgaard

Martin Hansen

Kurt Høeg

Jens Møller

Kent Fjelrad

61 78 41 85

81 75 06 14

30 53 36 08

22 93 95 22

24 83 20 87

51 29 88 31